Aktualiteter och nyheter

Konsert varje kväll kl 19

Söndag 8 augusti
Here comes the sun
Musikveckans startkonsert där vi får en upplevelse genomsyrad av både Beatles, romantisk körlyrik och susande skogar! Viby kyrkokör möter Christy O ́Leary på sång, flöjt och säckpipa och Jan Runbäck på piano och gitarr.

Måndag 9 augusti
Lekare, travare och galanter
Folkmusik med ”Krakelur”. Gruppen spelar egna arrangemang av traditionell musik från Närke, och folkmusik med klang av renässans, franska visor samt egna kompositioner. Göran ”Freddy” Fredriksson cittern och mandolin, Pehr Falkenström fiol, nyckelharpa och moraharpa, Hélène Nevers blockflöjter, härjedalspipa, crumhorn och sång.

Tisdag 10 augusti
Stenhammar 150 år!
Vi får njuta av Stenhammars violinsonat och några av alla hans vackra pianostycken.
Roger Olsson violin och Elain Olsson piano.

Onsdag 11 augusti
Soulfulness
En blandning av klassiker och nyare sånger med soul i text och musik. Sara Björlemyr sång, Sofia Ottosson sång, Daniel Bäckrud sång, Jonas Ottosson piano.

Torsdag 12 augusti
Trio con Air
Magdalena Eriksson sång, Emma Vogel blockflöjt, Gunnar Hjorth gitarr.

Fredag 13 augusti
Sångarglädje med One Way Brothers
Gruppen framför en blandning av klassiska kvartettsånger, andliga sånger och mer moderna rytmiska sånger och ballader. Programmet präglas såväl av humor som eftertanke med det kristna budskapet som röd tråd. Pelle Bengtsson bas, Håkan Isaksson baryton, Peppe Huss 2:e tenor, Bengt Johansson 1:e tenor, Mats Frändå piano.

Lördag 14 augusti
Sommardröm
Följ med på en presentation av vackra och själfulla sånger från den klassiska musikens romantiska period. Med roliga historier och anekdoter från kompositörernas liv sätts musiken in i ett trevligt sammanhang. Gunnar Klum sång och Mats Jansson piano.

Söndag 15 augusti
En Promenad, toner i trä och metall
Slagverksmusik med ”Duo Ictus”. Vi får höra både melodiska instrument såsom marimba och vibrafon, men även andra slagverksinstrument. Johannes Carlsson och Simon Sahlén slagverk.

---------------------------------------------------------

Viby Församling på Facebook